Білгород під ударом: є загиблі й поранені (відео)

У центрі Білгорода сталися потужні вибухи, які призвели до загибелі людей. Про це повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram-каналі.

«ЗСУ обстріляли центр Білгорода. За попередніми даними, є двоє загиблих дітей та постраждалі», - написав він.

За словами губернатора, було влучення в житловий сектор. Деталі він обіцяв розкрити пізніше.

Українська влада наразі не коментує цей інцидент.

Оновлено: За інформацією російського пабліка Mash, удар був не тільки в житловому секторі, але й в районі торгового центру "Маяк", де зазвичай проводяться новорічні заходи.

Пізніше губернатор додав, що селище Уразове Валуйського міського округу також потрапило під удари. Жертвами стали фізкультурно-оздоровчий комплекс і приблизно 20 приватних будинків, а також лінія електропередачі отримали пошкодження.

Оновлено: За даними російського Telegram-каналу Baza, загинуло чотири людини, а сімох пошкоджено. Поліція перекрила центр міста, всі машини відправляють в об'їзд. Додаткові карети швидкої допомоги викликані на місце події. Надзвичайники закликають жителів Білгорода залишити будинки і спуститися в укриття.

Оновлено: Пропагандистське видання "Риа Новости" повідомило, посилаючись на спецслужби, про шістьох загиблих і 24 поранених.

Нагадаємо, що ввечері 29 грудня в російському Білгороді сталися вибухи. Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков заявив про обстріл міста та пошкодження будинків.