Британська розвідка повідомила, як РФ ставиться до поранених бойовиків із підрозділів «Шторм-Z»

За даними міністерства оборони Великої Британії, навіть після серйозних поранень і ампутацій кінцівок, російські бойовики з підрозділів "Шторм-Z" знову вирушають до виконання бойових завдань. Вони часто зазнають мінімального або жодного лікування, це підтверджує інформація розвідки.

Зокрема донецькі бойовики і група "Вагнера" не отримують достатньої медичної допомоги. "Шторм-Z" складається з великої кількості "новобранців", які стикаються зі зневагою і ворожою поведінкою. Це пояснюється тим, що багато з них не мають документів, необхідних для отримання лікування військових шпиталів.

Без належної медичної допомоги на фронті, адміністративне та медичне навантаження знову лягає на плечі самих бойових підрозділів.

Протягом 663-тих днів триває повномасштабна війна Росії проти України, за минулу добу відбулося 64 бойових зіткнення. Силам оборони вдалося завдати авіаційних ударів по розташуванню особового складу, озброєння та військової техніки противника, а також застосувати ракетний удар по чотирьох районах зосередження противника.