Британська розвідка спрогнозувала втрати російської армії в найближчі місяці

За звітом міністерства оборони Великої Британії, втрати російської армії на війні проти України збільшаться в найближчі два місяці.

Розвідники відмітили, що кількість втрат росіян убитими й пораненими залишається на поточному рівні - 899 втрат за добу.

«Імовірно, що кількість втрат Росії знову зросте протягом наступних двох місяців, оскільки вони відновлять спеціальні наступальні операції на сході України. Це станеться після незначного зниження темпів операцій в останні два місяці після падіння Авдіївки», - прогнозує розвідка Британії.

Розвідники вважають, що Кремль адаптував свою армію до війни на виснаження, вона покладається на кількість, а не на якість.

«Ця тенденція, ймовірно, триватиме протягом усієї війни в Україні та матиме довгострокові наслідки для майбутньої російської армії», - підсумувала британська розвідка.

За оцінками Генштабу ЗСУ, від початку вторгнення РФ в Україну, втрати складають 473400 осіб, включаючи 1260 осіб за останню добу.

Нагадаємо, 801-й день повномасштабного вторгнення Росії в Україну. За останній день відбулося 119 бойових зіткнень, ворог здійснив ряд ударів по наших позиціях.