Британський принц Гаррі офіційно став резидентом США

Принц Гаррі став резидентом США

Британський принц Гаррі підтвердив, що тепер проживає у Сполучених Штатах. Він і його дружина Меган "втекли" на віллу в Південній Каліфорнії і чотири роки по тому отримали офіційне визнання свого нового місця проживання. Це свідчить про їхнє відчуження від Британії, від королівських обов'язків і про їхні притязання на прибуткові медіа-угоди в Америці. Принц Гаррі неодноразово критикував королівську сім'ю та звинувачував їх у расизмі. У своїй автобіографії він також зізнався, що раніше вживав наркотики.

Принц переїхав до США в 2020 році і з тих пір проживає в Монтесіто разом із Меган та їхніми дітьми, Арчі і Лілібет.

Офіційний статус підкреслює зростаюче відчуження принца від Британії після того, як вони з Меган самоусунулись від королівських обов'язків, щоб укладати прибуткові медіа-угоди в Америці. З тих пір Гаррі неодноразово критикував королівську сім'ю, включаючи звинувачення в несвідомому расизмі, які були включені в серіал Netflix і автобіографічну книгу принца під назвою Spare. - Associated Press
Зокрема, у своїй автобіографії Spare представник королівської сім'ї розповів, що раніше вживав наркотики, що за американським законодавством зазвичай є причиною для відмови у візі. У книзі він зізнався, що вживав кокаїн, канабіс і психоделічні гриби.

Крім того, існує можливість, що герцог Сассекський може бути депортований зі США, якщо виявиться, що він збрехав про своє минуле вживання наркотиків. Президент Дональд Трамп натякнув на це під час виборів.

Таким чином, принц Гаррі продовжує своє нове життя у США, знаходячись на п'ятому місці у черзі на британський престол.