Будують "зуби дракона" та перекидають ППО: окупанти посилюють оборону Криму

Російські загарбники на тлі успішних ударів наших воїнів почали посилювати оборону тимчасово окупованого Криму.

Зокрема, вони отримали нові розпорядження щодо підвищення обороноздатності окупаційних військ на півострові. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"За інформацію від кримського підпілля російські військові отримали нові розпорядження. Зокрема зафіксовано перекидання засобів ППО до Сімферополя", - пише ЦНС.

Також партизани фіксують будування терористами нових фортифікаційних споруд "зубів дракона".

Зуби дракона - це фортифікаційна споруда з дерева, бетону або ж граніту. Зазвичай їх заривають в землю рядами й використовують в якості перешкоди просуванню танкових підрозділів.

Малі споруди повинні піднімати або ж пошкоджувати днище танка й можуть бути замасковані. Великі за розміром "зуби" повинні ускладнювати розчищення проходів.

Постійні удари по окупованому Криму не лише завдали втрат росіянам на півострові, а й ускладнили їм логістику.

Це матиме безпосередній вплив на хід бойових дій на материковій частині України. Про це в коментарі "24 каналу" розповіла керівниця Об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони "Південь" Наталія Гуменюк.

За її словами логістика ворога ускладнена та уповільнена. В умовах динамічного розвитку подій на полі бою сповільнення логістики може бути не менш критичним, ніж взагалі її обрізання. Коли невчасно постачають боєприпаси, то вже може не бути кому їх постачати.