«Це викликає огиду». Садовий прокоментував заяви щодо Залужного

Мер Львова Андрій Садовий висловив свою думку щодо заяв політиків стосовно головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Він реагував на заяву депутатки Мар'яни Безуглої, яка багаторазово написала провокативні повідомлення про головнокомандувача ЗСУ Залужного та навіть вимагає його звільнення.

Садовий зазначив, що не варто вивчати нервову систему суспільства, яке намагається знищити армію протягом двох років. Він висловив гидкість до політиків, які звинувачують військових та генералів. Він впевнений, що експерти такого роду швидко будуть забуті, а слава наших героїв залишиться назавжди.

Нещодавно депутатка Мар'яна Безугла опублікувала провокативне повідомлення, в якому заявила, що Залужний - жива людина, з якої роблять ідола для власних користей. Вона також звинуватила головнокомандувача ЗСУ через зустрічі з відомою волонтеркою Даною Яровою, з якою вона раніше скидалася на скандал.

Відомий нардеп від фракції "Слуга народу", представник президента в Раді, Федір Веніславський, також прокоментував заяву Мар'яни Безуглої.

Крім того, було повідомлено, що Верховна Рада розглядає проєкт постанови про звільнення Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Читайте також: 

  • Військові відреагували на заяви Безуглої та вимагають реакції СБУ
  • «Що не так із Безуглою?» Українці відреагували мемами на заяву нардепки
  • Безугла заклала міну сповільненої дії проти президента