Через атаку росіян в Одесі двоє загиблих та багато поранених (фото)

Російські дрони нанесли удар по Одесі

Унаслідок нічної атаки російськими дронами, вранці по Одесі пролунали ракети, які скинули на житлові будинки мирних жителів. Двоє одеситів загинули, повідомив очільник місцевої ОВА Олег Кіпер.

15 людей отримали поранення, серед них двоє дітей - шести та восьми років. Всі постраждалі нині отримують допомогу в медичних закладах міста. Двоє поранених у тяжкому стані

Наразі на місці події працюють всі необхідні служби.

Про атаку дронами також повідомляється. В Одеському районі поразили будівлю одного з інфраструктурних об'єктів, яка була законсервована.

Також в Одесі пожежа виникла через уламки збитого дрона, які пошкодили багатоповерхівку. Вогонь було оперативно загашено рятувальниками ДСНС.

Наші ППО знищили 10 "шахідів". Про постраждалих серед цивільного населення інформації поки немає.

Ракетна атака на Харків і Львів

Як вже повідомлялося, рано-вранці 29 грудня окупанти здійснили масовану ракетну атаку на Харків. Окупанти обстрілювали місто двома видами ракет: С-300 та Х-22. За попередніми даними, вони здійснили щонайменше вісім обстрілів.

Крім того, окупанти знову вдарили по Харкову ракетами близько 7-ї години ранку.

У Львові також пролунали вибухи. Мер міста повідомив про два влучання. На Львівщині було атаковано понад десять "шахідів". Також в наявності загоряння на об'єкті критичної інфраструктури у Львові.

Протиповітряна оборона працювала в Львівській області, згідно з висловлюваннями Максима Козицького, у Яворівському районі.

Інші напрямки атаки

Армія РФ завдала ракетний удар по Конотопу. У місті Одеса також виникла пожежа через дронову атаку росіян на одному з багатоповерхових будинків. Мер Одеси Геннадій Труханов продемонстрував пошкоджену будівлю громадськості.

Схожа ситуація виникла і в Києві, де загорілась багатоповерхівка і складські приміщення. Також було пошкоджено станцію метро через вибух.