Чи пустять глядачів на стадіони в Україні? Нардеп-олімпійський чемпіон дав прогноз

Український олімпійський чемпіон та нардеп Жан Беленюк висловив думку, що повернення глядачів на стадіони має відбутися тільки за умови максимальної безпеки. Він зазначив, що Кабінет Міністрів вже моніторить ситуацію і шукає шляхи повернення глядачів. Однак, головне для нього є те, щоб це рішення не мало негативних наслідків, адже жодне життя не варте ризику. Беленюк підкреслив, що потрібно продумати все, починаючи з безпеки на стадіонах.

За його словами, коли знайдуть алгоритм, який зменшить небезпеку скоплення людей на стадіоні, тоді це рішення буде впроваджено. Він сам особисто не відвідує стадіони, оскільки може комфортно дивитися футбол вдома перед телевізором. Але він розуміє багатьох людей, для яких атмосфера стадіону незамінна.

Заключно Беленюк підкреслив, що головне завдання держави - захистити людей від негативних наслідків, а відповідальність за таке рішення лежатиме на тих, хто його приймає.

Нагадаємо, що раніше на стадіон "Темп" у Києві впали уламки російської ракети. Наразі триває 663-й день війни Росії проти України, за минулу добу відбулося 64 бойові зіткнення.