Дискваліфікована учасниця "Міс Україна" підтвердила стосунки з російським бізнесменом

Дискваліфікована учасниця "Міс Україна-2023" Ірина Піляєва прокоментувала стосунки з російським бізнесменом Олександром Орловим.

В інтерв'ю Анні Олицькій модель підтвердила, що живе з ним за кордоном.

"Ми з Олександром у серйозних стосунках ще від весни. Ми з ним познайомилися задовго до війни в Києві. Що я можу сказати про його позицію? Якщо зайти до нього в Instagram та подивитися на його дописи від 24 лютого, ви побачите підтримку України. Не можна казати, що він не підтримує Україну, не можна казати, що він аполітичний. Він одразу висловив свою позицію. Він сказав "ні війні". Наскільки я знаю, бізнесу в Росії у нього зараз немає, він туди не їздить", пояснила Ірина.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Нагадаємо, шоумен та гуморист Андрій Лузан закликав бойкотувати конкурс краси "Міс Україна". Заявив, що декілька конкурсанток мають зв'язки з росіянами. За його словами, конкурсантка Оксана Магера проживала в Москві до 2022 року. Вона брала участь у конкурсі "Майбутнє Росії". Зараз жінка живе в Дубаї, де ходить у ресторани російських олігархів. У соцмережах жінка майже не згадує про повномасштабне вторгнення РФ.

Крім цього, запитання у шоумена викликала й учасниця Катерина Чувашова. У соцмережах знімає відео під російську музику, а її батько, ймовірно, співробітник ФСБ, був заарештований за "злив" позицій ЗСУ.

Також гуморист показав кадри, на яких конкурсантка Ірина Піляєва позує поряд з московським ресторатором Олександром Орловим. До 2022 року він був одним зі співвласників конкурсу краси.

Згодом цих учасниць дискваліфікували.