"Для росіян це справжнє пекло": в ГУР натякнули на посилення "бавовни" в Криму

Останнім часом Крим для окупантів став дуже проблемною та вразливою ділянкою.

А останніми тижнями - це взагалі для них справжнє пекло. Про це в ефірі телемарафону сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, відповідаючи на запитання з приводу того, що росіяни будують оборонні лінії біля Феодосії, а також фіксується перекидання російської ППО до Сімферополя.

Він зазначив, що українській розвідці відомо про дії ворога в Криму та на інших тимчасово окупованих територіях.

"Їх дії не є таємницею чи секретом для України. Справді, останнім часом Крим для них стає найбільшою проблемою і вразливою ділянкою. І останні тижні стали справжнім пеклом для загарбників в Криму і вони розуміють, що далі ситуація кращою ставати не буде", - наголосив Юсов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

При цьому він додав, що попри постійні звітування окупантів "на гору" про те, що вони щось поглибили, покращили і посилили, "бавовна" в Криму продовжується.

За його словами, останні події в Росії, зокрема, вибухи в Смоленську на заводі та в інших містах, чітко показують, що у ворога не вистачає ППО, щоб захистити свою територію.

При цьому вони ще змушені перекидати системи ППО і до Криму з інших напрямків, зокрема, з далекосхідного.

"Тому треба замислитись воєнному командуванню Росії, але, насамперед, російському суспільству, а що важливіше - перерозподіляти ППО на тимчасово окуповані українські території чи захищати безпосередньо "матушку" Росію", - сказав Юсов.

При цьому представник української розвідки пообіцяв, що в Росії і надалі буде "бавовна", бо це є наслідком російської агресії проти України.

"Демілітаризація Росії буде, очевидно, тривати поки не припиниться російська військова агресія проти України". - сказав він.

Російські загарбники на тлі успішних ударів наших воїнів почали посилювати оборону тимчасово окупованого Криму.

Зокрема, вони отримали нові розпорядження щодо підвищення обороноздатності окупаційних військ на півострові. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За інформацією підпілля зафіксовано перекидання засобів ППО до Сімферополя, а також будівництво "зубів дракона".