Дніпропетровщина: палає газогін, уламки ракети пошкодили будинок (фото)

Російські загарбники атакували Нікопольщину тричі

У ночі на 25 квітня російські війська знову нанесли удари по Нікопольщині, пошкодивши газогін та два будинки. На Синельниківщині була зафіксована падіння уламків збитої ракети, що призвело до пошкодження будинку, але на щастя без жертв. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Вночі агресор обстрілював Нікопольщину тричі. Були застосовані артилерійські вогневі удари по Нікополю, Марганцю і Червоногригорівці. Внаслідок цих атак було пошкоджено газогін, два приватні будинки, теплиця і пам'ятник. Також постраждали лінії електропередач та стовпи вуличного освітлення. На щастя, жертв внаслідок цих обстрілів не було», – написав Лисак.

За додатковою інформацією, на Синельниківщині також сталися повреждення внаслідок падіння уламків збитої ракети, але тут також обійшлося без постраждалих.

Інтенсивне наступництво російських військ продовжується

На протязі 792-ї доби війни Росії проти України було зафіксовано 104 бойові зіткнення. Ворог наніс 13 ракетних та 56 авіаційних ударів, здійснив 105 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Внаслідок терористичних атак загинули та поранені цивільні особи. Також було завдано значних пошкоджень багатоповерховим будинкам та іншим об’єктам цивільної інфраструктури.