Дніпропетровщина: «Укрзалізниця» повідомила про загибель та поранення працівників

У Дніпропетровській області сталася трагедія – в результаті обстрілу цивільних інфраструктурних об'єктів "Укрзалізниці" загинула чергова працівниця, а ще семеро залізничників отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У повідомленні зазначається: "Це важкий ранок для Укрзалізниці: Росія цілеспрямовано обстріляла залізничну інфраструктуру на Дніпропетровщині. Внаслідок цього поранено 7 залізничників під час виконання службових обов'язків. З сумом повідомляємо, що загинула Оксана Стороженко, чергова по будинку локомотивних бригад".

Також відомо, що загибла залишила двох синів 17 і 15 років. Поранені залізничники знаходяться в стабільному стані і отримують необхідну медичну та психологічну допомогу.

Тривалість атаки призвела до припинення роботи міського залізничного вокзалу Дніпра на більше ніж годину. Проте з 09:35 його робота відновлена. Рейс №40 Запоріжжя - Солотвино буде призначений від станції Дніпро. Пасажири, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, зможуть зайняти місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби.

Нагадаємо, що уранці 19 квітня Росія здійснила ракетний удар по Дніпру та Кривому Рогу. В результаті цих атак є 15 поранених та двоє загиблих. Тривалість повітряної тривоги перевищила годину, а під час неї в Дніпрі та Одесі були почуті вибухи. Одним з прямих наслідків атаки стало влучання ракети у житловий будинок.

Також стало відомо, що кількість поранених та загиблих у Дніпрі від російської атаки збільшилася. Загибло також троє дітей.

Читайте також:

  • Атака на Дніпро: з'явилося відео перших хвилин після удару
  • Зеленський відреагував на обстріл Дніпра та показав наслідки (фото)