До кого липнутимуть гроші і спокусливі пропозиції – гороскоп на 2 жовтня

2 жовтня подумайте, що зараз для вас є найважливішим. Відмовтеся від справ, які можуть зачекати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не можна відмовлятися від уже запланованих справ, - говорить астрологиня. Слідуйте за планом, який склали на жовтень. Цінуйте підтримку коханих. Будьте вдячними за турботу батькам. Це день розумних, кмітливих та винахідливих. Сміливо висувайте нові ідеї. Продумуйте шляхи їх утілення в життя. Не баріться з оприлюдненням нових проєктів. Намагайтеся бути почутими. Саме в понеділок обставини складатимуться сприятливо для всього перспективного. Час розпочати новий курс навчання. Шукайте однодумців. Не вельми вдало йтиме фізична робота. Ламатимуться інструменти. Швидко наставатиме втома. Частіше робіть перерви".

Овен (21 березня 20 квітня)

За балачками не помітите, як швидко спливає час. Вас часто залучатимуть до чужої роботи. Власні справи можуть навпаки простоюватися. Багато витрат припаде на вечір. Не варто цього дня вирушати у магазин без списку покупок.

Телець (21 квітня 20 травня)

Женіть від себе сум і розпач. Успіх посміхнеться сміливим і впевненим у собі. Гарно підуть справи у тих, хто цього тижня відкриє власну справу. Нові люди з'являться у вашому оточенні.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Не варто вкладати гроші у чужий бізнес. Викинете їх на вітер. Стримуйте свій азарт. У гонитві за надприбутками зазнаєте збитків. Утримайтеся від випадкових знайомств. Вони принесуть багато клопотів.

Рак (22 червня 22 липня)

Заробітки могли б бути кращими. Виникатиме думка, що вас не до оцінюють роботодавці. Не варто вирушати на заробітки. Даремно витратите сили, час і гроші. Запрошення на побачення прийміть увечері. Ця зустріч буде особливою.

Лев (23 липня 23 серпня)

Ви знаходитиметеся на одній хвилі з колегами і начальством. Все, за що братиметеся, вдаватиметься з першого разу. Успішними себе відчують ті, хто змінили посаду. У вас відкриється нове дихання.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Продумайте кожен крок. Більше встигнете, якщо ніхто не підганятиме. Не варто погоджуватися на нові умови праці. Вони не будуть вигідними для вас.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Натхнення не покидатиме. Очікування виправдають себе. Переключайте свою увагу з одного напрямку роботи на інший. Тоді вдасться уникнути фінансової кризи. Грошей у кишені буде чимало. Але позичати їх не слід. На повернення годі сподіватися.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Не варто заглиблюватися у спогади. Це наганятиме депресію. Не вирушайте на пошуки коханих. Озирніться навколо. Поруч вже є людина, яка вам потрібна.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Це вдалий час, аби брати до своєї оселі кошеня чи цуценя з вулиці. Вони стануть вірними друзями для вашої родини. Більше часу цього дня присвятіть волонтерству. Зараз ваших рук потребує чимало проєктів.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Переважатиме оптимістичний настрій. Серйозні грошові операції проводьте вранці. Вам щаститиме на спонсорів. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки. Оновлювати гардероб краще у другій половині тижня. Зараз прогадаєте з розміром.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Клопотів і пасток уникнете завдяки інтуїції. Заробітки знижуються. Не допускайте неконтрольованих витрат. Це час здійснення заповітних мрій. Вдасться завагітніти.

Риби (21 лютого 20 березня)

Є шанс зблизитися з людиною, яка давно вам подобається. Відчуєте себе коханими і потрібними. Залишайтеся вдячними. Жадатимете контролювати усіх навколо. Не варто втручатися у чужі справи, особливо якщо вони стосуються фінансів.

До кінця року станемо свідками двох затемнень. Кільцеподібне сонячне відбудеться 14 жовтня. Часткове місячне затемнення спостерігатимемо 28 жовтня. Астрологиня розповіла, де їх можна побачити і як вони вплинуть на ситуацію в Україні.