До України йде похолодання: названо дату

Прогноз погоди на найближчі дні

За даними синоптика, найближчими днями в Україні не передбачається сильних морозів. Повітря залишатиметься відносно теплим, з періодичними опадами. Однак з 5 січня 2024 року погода значно зміниться.

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що саме з 5 січня настане відчутна похолодна погода.

Завтра очікується невелике похолодання. Протягом дня температура повітря в Україні становитиме +2...+6 градусів, а на півдні країни +7...+12 градусів.

Однак синоптична служба попереджає, що буде сильний північно-західний вітер з штормовими поривами до 15-20 м за секунду. Рекомендується бути дуже обережним.

У зв'язку з тим, що ніч буде теплою, спочатку можливі місцями дощі, а вдень опади перейдуть у фазу мокрого снігу. На півдні країни значних опадів не очікується, там навіть можливі прояснення із сонцем.

У Києві 27 грудня хмарна погода. Місцями можливий дощ, який згодом перейде у мокрий сніг. Вітер буде сильний і матиме північно-західний напрямок з поривами до 15-20 м за секунду.

Температура в Києві буде трохи теплішою в порівнянні з ночевою: вночі +4...+7 градусів, вдень +2...+5 градусів.

Прогноз на вівторок, 26 грудня

На території України очікується мінлива погода. В східних та більшості центральних областей прогнозуються невеликі дощі, а в північних і північно-східних регіонах – помірний дощ. За іншими територіями не передбачаються значні опади.