На Дніпропетровщині військовозобов’язаний помер прямо у приміщенні ТЦК

Помер військовозобов'язаний на території Криворізького Територіального центру комплектування

У Кривому Розі помер військовозобов'язаний на території місцевого центру комплектування. Його смерть сталася 5 травня. Прес-служба Дніпропетровської ТЦК повідомила про це.

За інформацією, 5 травня на території Саксаганського ТЦК та СП міста Кривого Рогу, військовозобов'язаний раптово погіршив свій стан здоров'я і помер.

«Різке погіршення здоров'я військовозобов'язаного супроводжувалося ознаками епілептичного нападу. Військовозобов'язаному надавали домедичну допомогу до прибуття швидкої медичної допомоги», – зазначається в повідомленні. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, встановили біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

Раніше повідомлялося, що на Тернопільщині військовозобов'язаний помер у приміщенні місцевого центру комплектування.

Інцидент у Тернополі: військовозобов'язаний помер через дев'ять днів після мобілізації

У Тернополі військовий загинув через дев'ять днів після мобілізації. Про це повідомив мер міста Сергій Надал. Чоловік був призваний 1 лютого. Його смерть викликала обурення серед людей.

За даними правоохоронців, 27 лютого, на території центру комплектування, чоловіка доставили до лікарні у безсвідомому стані. Медики діагностували у нього епілепсію. Раніше, 25 лютого, цей чоловік прибув до центру для звірки документів та проходження лікарської комісії, але через алкогольну інтоксикацію не пройшов комісію.