Довірена особа Путіна заявила, що теракт у «Крокусі» є «помстою за підтримку Донбасу»

Теракт у музичному центрі "Крокус Сіті Хол"

Олімпійський чемпіон та довірена особа Володимира Путіна, Роман Власов, заявив, що теракт, який стався в музичному центрі "Крокус Сіті Хол" під Москвою, є помстою за підтримку Донбасу. У своїй заяві Власов відзначив, що трагедія зболіла всю країну і вороги безжальні, але Росія відповість єднанням.

Сталася трагедія! І немає жодного виправдання злу! Зрозуміло, що ворог не зупиниться ні перед чим! Теракт – це жорстока помста за підтримку Донбасу. Упевнений, сьогодні вся країна тужить через те, що сталося! Не передати словами біль та співчуття! Вороги безжальні та готові вбивати! Але ми відповімо єднанням! Ми разом! І в цьому наша сила!

Нагадаємо, що ФСБ затримала 11 осіб, зокрема чотирьох терористів, які брали участь в організації теракту.

Однак російські ЗМІ повідомляли, що підозрюються у вчиненні теракту шестеро таджиків, але Міністерство закордонних справ Таджикистану відреагувало на ці звинувачення.

Ввечері 22 березня у музичному центрі "Крокус Сіті Хол" відбулася стрілянина, внаслідок якої загинуло щонайменше 93 людини. Згодом концертний зал загорівся. Головне управління розвідки Міністерства оборони України вважає, що цей теракт є свідомою провокацією путінського режиму, про яку попереджала міжнародна спільнота.

Читайте також:

  • Стрілянина у "Крокусі". Христо Грозєв висунув свою версію
  • Хто стоїть за терактом у "Крокусі"? Версія світової преси
  • Теракт у Росії. Хто замовник та які будуть наслідки?