Дубінський у 2019 році протягом місяця шість разів літав до Росії – ЗМІ

За даними правоохоронних органів, народний депутат Олександр Дубінський в 2019 році шість разів відвідав Росію протягом одного місяця. Він робив це, літаючи через країни Європи.

20 листопада 2019 року Дубінський виступив на пресконференції, яку провів разом з народним депутатом Андрієм Деркачем. На цій конференції він звинуватив сина Джо Байдена у отриманні незаконно виведених коштів з України. Зазначимо, що Деркача зараз розшукують вітчизняні суди, які підозрюють його у державній зраді.

Нещодавно Державне бюро розслідувань провело обшуки у Олександра Дубінського щодо його причетності до незаконного перетину кордону іншою особою. Випливає, що народний депутат домовився з іншими людьми про незаконний виїзд брата своєї цивільної дружини за кордон. Цей родич мав намір виїхати до Республіки Молдова через один з пропускних пунктів на автомобілі.

Дозвіл на виїзд був наданий Вишгородською районною військовою адміністрацією за клопотанням громадської організації "МедіоОборонга". Родич, однак, заявив, що не мав жодних зв'язків з цією організацією і не був ознайомлений з її діяльністю.

Також Державне бюро розслідувань оприлюднило аудіозапис телефонної розмови Олександра Дубінського, де він дає поради щодо оформлення документів для нелегального виїзду за кордон.