Удар по Харкову: влада показала фото наслідків

Окупанти завдали удару по Харкову

У ніч на 10 травня окупанти влаштували вогонь по Харкову, що призвело до пожеж у трьох приватних будинках. Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Ворогататаки нанесли удар о 03:20, у результаті чого було пошкоджено 12 житлових будинків, які перебувають у приватній власності.

Блок галереї

Унаслідок обстрілу, постраждали двоє людей: 11-річна дитина та 72-річна жінка, які отримали гострі реакції на стресові ситуації.

Нагадаємо, що 10 травня в Харкові пролунали вибухи. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов додав, що окупанти продовжують атакувати Харків, і закликав мешканців міста перебувати в укриттях.

За інформацією кореспондентів «Суспільного», жителі міста почули принаймні два вибухи. Надалі мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що напад призвів до пошкоджень житлового району.

«Ми маємо дані про пожежі, які стались у приватних житлових будинках. Щодо постраждалих - ми з'ясовуємо деталі,» - зазначив він.

О 3:55 була отримана інформація про одну постраждалу людину, як повідомив глава обласної влади Олег Синєгубов. В результаті того, що снаряд потрапив у приватний будинок, там виникла пожежа. Відповідні служби займаються ліквідацією наслідків.