Ексчиновник Нацполіції, який конфліктував у Goodwine, засвітився у компанії скандального нардепа

Екс-співробітник Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян з'явився в компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це повідомив журналіст Михайло Ткач, опублікувавши фото.

"Не міг зрозуміти - звідки мені знайоме обличчя героя Гудвайна вже колишнього оперативника Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Віталія Манасяна. Виявляється, ми знімали Манасяна в компанії народного депутата Миколи Тищенка у грудні минулого року біля одного відомого столичного закладу", - написав журналіст. Ткач також зазначив, що не дивується цьому факту.

Скандал у столичному ресторані

У столичному ресторані Good Wine виник конфлікт з участю працівника Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталія Манасяна. Про це повідомив Максим Шкіль, голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців України і засновник компанії "Автострада", яка знаменита скандалами через тендери "Великого будівництва". Він став свідком інциденту.

Після широкого розголосу Манасяна звільнили "день в день". Однак сам Віталій заперечує свою провину і бажає "відновити своє чесне ім'я". За його словами, про своє звільнення він дізнався з ЗМІ. Він також розповів, що конфлікт відбувався зовсім інакше, ніж його описав Максим Шкіль у соціальних мережах. "Я нікому не образився, не сварився з кимось. І не розумію, в чому суть всього цього. Хтось намагається самоствердитися за мій рахунок", - заявив Манасян.

Після того, як стало відомо про скандал у ресторані Good Wine, організація "Центр протидії корупції" звернула увагу, що Віталій Манасян походить з родини високопоставлених правоохоронців. За інформацією "ЦПК", брат звільненого поліцейського Армен є заступником директора Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.