Ексгенерал Бундесверу пояснив, як ЗСУ знищили корабель «Новочеркаськ»

Україна отримала ракети з більшою дальністю від Великої Британії

Вермахтський генерал у відставці та військовий експерт підтвердили, що Україна отримала ракети Storm Shadow з більшою дальністю, ніж було оголошено раніше. Це підтверджується тим, що ракети могли бути використані для атаки на корабель «Новочеркаськ» РФ у порту Феодосії.

Згідно з експертом, Україна могла отримати далекобійні ракети з вищою дальністю, щоб зруйнувати корабель, який знаходиться приблизно за 250 км від лінії фронту. Проте запуски ракет здійснювались з використанням нестандартних тактик, що ers difficult for Russia to predict.

Крилата ракета мала пролетіти понад 250 км над окупованою територією. Для цього потрібно знати, де розташовані позиції РЛС і ППО. Це не робиться просто так, - зазначив Ерхард Бюлер.

Це свідчить про те, що Україна має ракети з дальністю 400 км, що обмежує свободу руху Чорноморського флоту. У результаті Феодосія, один з останніх безпечних портів для Росії, тепер більше не є захищеним.

Нагадаємо, що у порту Феодосії в Криму сталися потужні вибухи. Атакований корабель «Новочеркаськ», який перевозив безпілотники «Шахед» з Ірану. Цей інцидент суттєво позначиться на матеріально-технічному забезпеченні окупантів у Криму.