Емоційні гойдалки 2023 року. Що далі?

Цей рік був дуже емоційним для нас. Кожна пора року викликала різні настрої в суспільстві.

Ми почали 2023 рік з ракетних обстрілів з боку Росії. Зима була складною з відключенням електрики і непрацюючими ліфтами, але ми протрималися.

Весна була повна надій і вчинків. Ми мали великі сподівання на швидке і переможне завершення війни. Багато високопосадовців робили занадто оптимістичні прогнози, що було необачним з політичної точки зору. Це повинно стати уроком для наших політиків.

Літо було періодом нетерплячого очікування. Ми ставилися до нього з питаннями "Коли?"

Восени стало зрозуміло, що війна триватиме довше, і наша головна проблема - нестача військових ресурсів. Розчарування росло, і шукання винних почалося. Ми почуваємо емоційне виснаження від війни.

Зараз нам всім потрібно заспокоїтись і працювати разом. Війна ще далека від закінчення і сама по собі не закінчиться. Ми повинні визначитись щодо подальших дій на цьому складному етапі, з новими викликами не тільки на фронті, але й в міжнародних відносинах.

Ми вступаємо в нову тривожну зиму і потребуємо максимальної концентрації сил і ресурсів. Ми повинні продовжувати боротьбу проти російської агресії і дочекатися другого дихання. Нам необхідно працювати разом, а не конфліктувати між собою.

Зима минає швидко і буде нова весна з новими надіями для українців.