Фейки про Залужного. Як захистити себе від ворожої пропаганди

Особисто я був обмежений у можливості підключатись до Інтернету останні дні, але побачив два фейкових відео з Залужним. Технічно це, ймовірно, не дуже складно. І відразу написав, що це провокація. Цей ворожий пост також зроблений косо, як завжди. Ніхто нікого не звільнив. Немає жодного бунту.

Просто не повірте одразу анонімним каналам в соціальних мережах. Є офіційний канал Залужного, є канал президента, є новинні канали, які перевіряють інформацію. Давайте дійсно це зрозуміємо. Бо ці фейкові відео швидко поширюються інфекційно, і ні СБУ, ні ГУР, ні комунікації Офісу президента не можуть захистити нас. Єдине, що може захистити - це особиста гігієна. Не вдавайтесь до сенсацій. Почекайте. Або вас звели з розуму.

Сьогодні ГУР опублікувало офіційне звернення з приводу цих фейкових відео. Андрій Юсов у ефірі каже, що кінцевою метою поширення недостовірної інформації або наприклад, фейкових відео з головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним, є деморалізація українського суспільства. Нічого катастрофічного не сталося, нас намагаються тримати під напругою до повного психологічного виснаження. І зламати нашу єдність у спротиві, а не тільки нашу. Але нічого не вийде. Змонтовані відео, гучні заяви Фаріон та інше не допоможуть.

Читайте також:
  • Рашисти запустили у мережу фейкові відеозвернення Залужного
  • Десакралізація Залужного
  • Залужний планує захист дисертації в Одеській юридичній академії