Google представила нові флагманські смартфони Pixel: чим вони особливі

Корпорація Google представила нові флагманські смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro.

Оновлення Android для цих смартфонів пообіцяли випускати протягом наступних семи років, йдеться у блозі компанії.

"Зустрічайте Pixel 8 і Pixel 8 Pro, розроблені Google і створені з використанням штучного інтелекту для більш зручної і персоналізованої взаємодії. Ці телефони оснащені першими у своєму роді функціями, які працюють на базі Google Tensor G3", - йдеться у релізі.

Pixel 8 отримав 6,2 дюймовий дисплей Actua. Він має забезпечити кращу чіткість зображення і бути на 42% яскравішим, ніж дисплей Pixel 7.

На задній панелі розмістили новий датчик, який дозволяє швидко сканувати об'єкт та визначити його температуру.

У смартфонах оновили системи камер. Pixel 8 Pro отримав потрійну тильну камеру. Головний модуль встановили на 50-Мп датчику з покращеною стабілізацією зображення. Ширококутний модуль збудували на 48-Мп датчику зображення. 48-Мп датчик отримала камера з телеоб'єктивом з п'ятикратним оптичним зумом.

Усі камери підтримують фазовий автофокус. Pixel 8 Pro підтримує 30-кратний цифровий масштаб Super-Res. Фронтальна камера побудована на 10,5-Мп сенсорі та отримала підтримку автофокусу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Смартфони отримали багато вбудованих функцій для роботи з фото на базі штучного інтелекту. За його допомогою можна переміщувати та змінювати розміри об'єктів, висвітлювати фон або підвищувати чіткість розмитих фото.

Pixel 8 і Pixel 8 Pro вже доступні для попереднього замовлення. Разом з ними дарують розумні годинники Google Pixel Watch 2. Ціна Google Pixel 8 починається з $699 за базову версію, а Google Pixel 8 Pro - з $999.

На сайті компанії Logitech, партнерів Apple, у розділі сумісних з її стилусом Crayon пристроїв знайшли інформацію щодо двох гаджетів Apple, які ще не аносували.

Прем'єра очікується лише на жовтневій презентації. Ідеться про 12,9-дюймовий iPad Pro шостого покоління та 11-дюймовий iPad Pro четвертого покоління.