Хотіла заплатити за навчання, а стала мільйонеркою. Американка розповіла свою історію 18+

33-річна американка Дені Деніелс заробила $5 млн від зйомок порно. Вона почала створювати контент для дорослих для жінок 12 років тому, а пізніше почала зніматися з чоловіками.

Деніелс увійшла у секс-індустрію з метою вивчення своєї бісексуальності і виплати кредиту за навчання. Вона розповіла, що спочатку не знала нічого про порно, і змушена була вчитися у процесі роботи.

"На самом деле, я подумала, що якщо ти знімаєш порно, то повинна витворяти все. Але коли я зрозуміла, що порно існує спеціально для жінок, я стала досліджувати агенції і займатися ідеями", – розповіла вона.

Говорячи про те, як її життя змінилося після зустрічі з чоловіком, Деніелс додала: "Я робила все, що хотіла з багатьма партнерами у своєму індустріальному сегменті, коли була зайнята звичайним порно. Я вивчала безліч різних сексуальних ідей. Коли я вийшла заміж, я точно знала, чого я хочу від свого партнера".

З 2016 року вона не мала сексуальних контактів з кимось, крім свого чоловіка. Після весілля більшість зйомок з нею – сольні. Крім того, вона відкрила кілька магазинів і створює секс-іграшки.

Вона сказала, що якшо би її робота не влаштовувала її чоловіка, вона ніколи б не зустрілася з ним.

"Ми часто спілкуємося і не боїмося розмовляти один з одним про свої почуття. Він мене не принижує і не обмежує, навпаки, підтримує, допомагає і надихає. Він – мій партнер, найкращий друг і товариш по команді. Ми разом протягом неймовірних сім років, і шість з них ми подружжя", – розповіла Деніелс.

26-річна американка Сапфір Хауелл, яка виростала в протестантській родині, стала зіркою Playboy і заробила мільйон, створюючи еротичний контент. Вона вирішила приєднатися до секс-індустрії, щоб допомогти своїм рідним забезпечити собі засоби існування.