Ілон Маск хоче забрати в колишньої дітей: батько винахідника несподівано став на захист жінки

Американський мільярдер і засновник компаній Tesla і SpaceX, 54-річний Ілон Маск, вирішив звернутися до суду щодо батьківських прав на їхніх дітей від своєї колишньої партнерки, співачки Grimes. Цю інформацію було розкрито недавно і приховувалася від громадськості.

Сам батько засновника, Еррол Маск, відгукнувся про ініціативу свого сина. На відміну від нього, який зареєстрував опіку над дітьми після розлучення з Маском і прищепив їм вищі цінності, зазначив, що Grimes грає важливу роль у вихованні їхніх дітей.

Після тексту також можна вставити посилання на наш телеграм канал новостей - INKORR

Еррол висловив свою думку про важливість жінки в сім'ї. Він стверджує, що мати є світлом, що світить усій родині, а всі інші члени родини - це як планети навколо неї. Він також наголошує на тому, що коли батько відсутній, це не так помітно, якщо відсутня мати. Він заключає, що коли мати є разом з двома синами, вони утворюють справжню родину, але якщо лише батько і два сина - це всього лише три окремі особи.

У 2020 році Grimes народила сина від Маска і надали йому неординарне ім'я - X A-12 (Екс Еш Ей-Твелв). Хоча пара офіційно розлучилася у 2021 році, це не завадило їм об'єднатися знову після цього і народити двох дітей за допомогою сурогатної матері.

Нагадаємо, Еррол скоїв довгий шлюб із Мей Маск, і в цьому браку народилося троє дітей - сини Ілон і Кімбел, а також донька Тоска. В подальшому Мей розповіла, що Еррол часто насильно поводився з нею.