"Інвестиції у геноцид" - в ОП відреагували на мем Маска про Зеленського

Мільярдера Ілона Маска розкритикували за його мем про президента України Володимира Зеленського.

В Офісі президента 2 жовтня заявили, що будь-яка підтримка Росії зараз є прямою інвестицією у війну та геноцид українського народу. Про це написав радник керівника ОП Михайло Подоляк.

"Це прямі інвестиції у війну, геноцид, убивство вільного світу, ескалацію та право на безкарність. Будь-яке мовчання чи іронізування над Україною сьогодні - це безумовне заохочення російської пропаганди, яка виправдовує масове насильство та руйнування", - заявив він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Трохи згодом Подоляк видалив свій допис і опублікував новий, прибравши фразу про Маска.

"На жаль, не всі значущі медійні фігури, які перебувають за тисячі кілометрів від епіцентру війни, здатні усвідомити, що таке щоденні бомбардування та крики дітей, які втрачають своїх батьків. Іноді краще мовчати, правда ж, Ілоне Маску?" - йшлося у видаленій частині допису радника голови ОП.

Американський мільярдер засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск опублікував старий мем із президентом України Володимиром Зеленським.

Він зробив публікацію в своїй соцмережі Х, яка раніше була відома як Twitter, щодо військової допомоги Києву з боку США. Одіозний мільярдер присвятив мем Зеленському, який "просить допомоги". На картинці зображено персонажа з обличчям президента України.