Іво Бобул розповів про складні стосунки з дітьми

Заслужений і народний артист України Іво Бобул розповів про свої стосунки з трьома дітьми у своєму інтерв'ю Славі Дьоміну. Артист повідомив, що у нього є троє дітей від різних жінок - старші син і донька, народжені в перших двох шлюбах, і молодший син від четвертої дружини.

За словами Бобула, у нього лади з першим сином, тоді як відносини з донькою загубилися. Він розповів, що спочатку була комунікація з донькою, але вона почала зникачи. Іво Бобул розповів про один випадок, коли вона одружилася, і він купив їй квартиру і подарував. Проте згодом він дізнався, що його внучки живуть десь невідомо де, і квартиру вони продали. Це призвело до погіршення стосунків між ними.

Артист також сказав, що його найкращі стосунки з трьома дітьми у нього з молодшим сином. Він зазначив, що молодший син його життя і він робить все для нього. Іво Бобул додав, що його син дорослий і вже вчиться в інституті, а він є для нього авторитетом.

З приводу старшого сина, артист зазначив, що має онуку, але ще ніколи не бачив її особисто, лише на фотографіях. Також, в Іво Бобула він підтримує стосунки та зі старшим сином.

На ютуб-каналі "Це ніхто не буде дивитись", Емма Антонюк опублікувала інтерв'ю з Іво Бобулом. У цьому інтерв'ю співак розповів про найважливіше в стосунках між чоловіком і жінкою та про те, чого він навчає свого сина. Артист також висловив своє незадоволення сучасними жінками.

Відзначимо, що народному артистові України, Іво Бобулу, виповнилося 70 років 17 червня. В цей день він виступив з концертом у Львові.