Ізраїль підтвердив ще один удар по табору біженців

Армія оборони Ізраїлю здійснила новий удар по табору біженців Джабалія в Секторі Гази, при цьому був ліквідований ще один командир ХАМАСу. Це підтвердив ЦАХАЛ інформацією, згідно зі звітом Reuters.

Удари були завдані з винищувачів, за точними даними розвідки, по командно-контрольному комплексу ХАМАСу. В результаті був ліквідований керівник протитанкового ракетного підрозділу Мухаммед Асара.

В повідомленні заявляється, що "ХАМАС навмисно будує свою терористичну інфраструктуру під, навколо та всередині цивільних будівель, піддаючи небезпеці цивільне населення Сектора Гази".

Згідно з доповіддю директора індонезійської лікарні в Секторі Гази доктора Атефа Аль Кахлута, після другого удару до лікарні доставили щонайменше 80 тіл. Люди дістаються з-під руїн, а більшість жертв - жінки та діти, при цьому сотні людей отримали поранення.

Сили оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) 31 жовтня атакували табір біженців "Джабалія" в Секторі Гази. Удар був проведений "по терористах і терористичній інфраструктурі, що належала центральному батальйону "Джабалія", який узяв під контроль цивільні будівлі в місті Газа", повідомляє ЦАХАЛ в телеграмі.