Кіберволонтери оригінально привітали контррозвідників на сайті підрядника ФСБ

Кіберволонтери вирішили виразити свої привітання українській контррозвідці з їхнім професійним святом. Цю новину публікує сайт «Главком».

На веб-сайті компанії «Правый берег» з міста Магнітогорськ, яка, як стверджують організатори цієї акції, надає сервісні послуги місцевому відділенню ФСБ (місцезнаходження: Челябінська область, м. Магнітогорськ, вул. Будівельників, 11), з'явилося відео з українськими силовиками замість початкової сторінки.

З архівного відео видно, як керівництво військової контррозвідки отримує військовий прапор від президента України Володимира Зеленського на острові Хортиця 14 жовтня 2021 року.

Раніше, на сайтах трьох російських компаній, з'явилася фотографія з головним командувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним в оточенні українських вояків і з написом привітання. Цим жестом волонтери-айтішники вирішили привітати Збройні Сили України зі святом.

Сайт «Главком» розповідає про діяльність українських ІТ-волонтерів та їхню допомогу у сфері оборони. Зокрема, створений веб-сайт для військових-колабораторів, які не бажають воювати проти України, а також проведена активна робота в галузі кібербезпеки та збір інформації.