Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

У 2024 році продовжиться війна, але в Україні будуть успіхи в звільненні частини території. Такий прогноз подала астрологиня Олена Максимова, яка відзначила, що цей рік буде складним для всього світу через економічну кризу.

За словами експертки, вже з початку січня країна почне робити кроки вперед і займати вигідні позиції. В квітні-червні відбудеться значний прорив, під час якого Україна зможе звільнити багато територій. Противників не слід боятися, адже це лише спалить українські серця багаті люттю. Збройні сили зроблять ставку на дрони й нищитимуть ворога своїми силами.

Астрологиня зауважила, що особливістю цього року є відсутність ретроградного Марса, тому бойові дії продовжуватимуться й усилюватимуться. Особливо напружений період очікується з січня до лютого, з травня до червня та у другій половині року.

Зазначено, що у другій половині року Україна воюватиме переважно на території противника, захопивши його зомлілих. Крім того, здійсниться повернення окупованого Криму і будуть розроблені нові методи нищення неприятеля та його військової техніки. Наші досягнення потраплять в підручники історії, а інші країни перейматимуть наш досвід і стратегії.

Згідно з прогнозами, у Росії виникнуть проблеми з мобілізацією, оскільки народ буде уникати служби на фронті. Хоча не слід розраховувати на допомогу Заходу, оскільки вони будуть зайняті конфліктом в Ізраїлі, який призведе до порушення економічного балансу. Варто проживати кожен день максимально продуктивно, бо перемога очікує нас у жовтні 2025 року.

Астрологиня також розповіла про три знаки, які очікують зоряний час і нові фінансові можливості.