Кулеба після переговорів із Кемероном повідомив гарну новину

Велика Британія підтримуватиме Україну як у господарській, так і у військовій сферах. Київ і Лондон мають готовність працювати разом для досягнення перемоги України. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба після зустрічі з главою МЗС Великої Британії Девідом Кемероном, який прибув до Києва з офіційним візитом.

"Ласкаво просимо в Україну, Девіде Кемероне! Наші переговори в МЗС підтвердили, що Україна і Велика Британія мають рішучість спільно працювати для досягнення перемоги. Велика Британія, як і раніше, має намір поставляти зброю нашій країні, розширювати спільне виробництво і зміцнювати безпеку Чорного моря від російських загроз", - написав Кулеба в соцмережі Twitter.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 листопада, президент України Володимир Зеленський зустрівся з новим міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Камероном, який здійснив свою першу робочу поїздку до Києва на цій посаді. Глава держави подякував британській стороні за підтримку України у відстоюванні від широкомасштабної військової агресії з боку РФ.