«Мама» Вірки Сердючки залишається у Полтаві попри війну

Український комік та співак Андрій Данилко, який виступає під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, розповів, де знаходиться та чим займається актриса Інна Білоконь.

За словами Андрія Данилка, його подруга, актриса Інна Білоконь, яка виступає у ролі мами Вєрки Сердючки, залишилася в Україні та перебуває у Полтаві. Там вона активно займається волонтерською діяльністю.

«Інна знаходиться у Полтаві. Ми постійно телефонуємо один одному. Вона до себе в будинок прийняла з Харкова кілька біженців, а також надала українцям власну квартиру. Вони там постійно якісь пироги печуть. Інна надсилає мені цікаві фотографії з ними. Я як не подзвоню, вона постійно зайнята. У мене ефір, а вони там пироги печуть», – сказав Андрій Данилко.

Сам Андрій Данилко з першого дня повномасштабної війни Росії проти України веде активну інформаційну війну та інформує якнайбільше людей про звірства російських окупантів, які вони роблять з українцями. Крім того, артист фінансово допомагає армії, проте акцентувати на цьому увагу не бажає.