Медсестра почала продавати фото 18+, щоб віддати борг, а стала мільйонеркою

Українська модель Лейсі Стіл вирішила винайти нестандартний спосіб оплатити свої медичні рахунки. Виявивши кілька доброякісних новоутворень в своєму тілі і не маючи достатньо грошей на операцію, вона почала продавати еротичні фотографії в Інтернеті. Цю інформацію опублікував таблоїд Daily Star.

За три місяці Лейсі змогла зібрати половину суми необхідних коштів, після чого взяла кредит для покриття решти. Після успішного одужання від операції, вона продовжила займатися цією дохідною справою і швидко виплатила кредит у розмірі 90 тисяч доларів. Зараз Лейсі заробляє 2 мільйони доларів щомісяця.

В коментарі вона заявила: "Це просто неймовірно, як склалося моє життя".

Окрім того, Лейсі має диплом медсестри, проте ця професія їй не подобається. Вона розповідає, що працювала медсестрою три роки, отримуючи 60 тисяч доларів на рік. Але постійні 16-годинні робочі зміни і відсутність балансу між роботою та особистим життям змусили її знайти інший спосіб заробітку.

Зараз, завдяки своїй незвичайній діяльності, Лейсі відчуває полегшення та гордість за те, що змогла погасити свій борг за шість місяців. Вона каже, що ніколи не очікувала, що її життя буде таким, яким воно є зараз. Вона також зазначила, що не планує мати партнера, який платитиме за неї, і наголосила на тому, що часто подорожує та не має часу для когось, хто не підходить під її стиль життя.

  • Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Також варто зазначити, що британська блогерка Еліза Роуз Уотсон, яка має 32 роки, заробляє практично 128 тисяч доларів на місяць, продавши свої еротичні фотографії в соцмережах. Вона закінчила університет у 2016 році із спеціальністю "Психологія". Проте, після університету вона стала залежною від наркотиків і алкоголю, і ця залежність тривала протягом чотирьох років. Врешті-решт, Еліза пройшла тривале лікування і внесла радикальні зміни у своє життя.