Мокрі майки без ліфа та мереживна білизна. Що публікували українки цього "хтивогопонеділка"

Щотижня активні користувачі Twitter діляться відвертим вмістом. Вони використовують хештеги #хтивийпонеділок або #sexymonday, щоб підписати еротичні фото.

Багато українок, що підтримують цю виразну традицію, позували в оголеному вигляді та мереживній білизні.

Приєднуйтесь до нашого каналу новин в Telegram - INKORR

Gazeta.ua зібрала найяскравіші фото, які були опубліковані на Twitter цього понеділка.

Хтивийпонеділок - це флешмоб, в рамках якого користувачі Twitter публікують фото в стилі ню під хештегом #хтивийпонеділок або #sexymonday і отримують коментарі від інших користувачів. Цю акцію проводять з різними метою: для покращення сприйняття свого тіла, звернення уваги до політичних подій або для самовираження.

Перед появою хтивихпонеділків уже існували дні, коли дозволялось публікувати "оголені" фото. Час від часу, використовуючи англомовний Twitter, спробували провести Національний день нюдсів. У цей день кожен міг запитати нюдси і отримати їх у приватних повідомленнях. Цю акцію вперше провели в 2012 році. Проблема полягала в тому, що таких днів нюдсів було приблизно 10, і вони проводились у різні моменти.

Учасники флешмобу не завжди повністю роздягаються. Зазвичай вони публікують фото в білизні або в сарафані з опущеною бретеллю, піднятою спідницею або піджаком тощо.