Мозгова публічно принизила виконавця Shumei: яка причина

На одному з концертів український співак Shumei виконав композицію Миколи Мозгового під назвою "Минає день, минає ніч". Права на цю пісню належать Олені, дочці Мозгового.

В своєму записі у Facebook, Олена висловила своє незадоволення тим, що артист виконав пісню без її дозволу. Крім цього, вона також висловила критику щодо музичних здібностей Shumei.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Не знаю хто це, але молодому поколінню видно не казали, що кожна пісня має авторські права і для публічного виконання їх потрібно отримати. Ніколи не розуміла, навіщо співати те, що недосяжно для твоїх вокальних можливостей... як то кажуть "не по Хуану сомбреро", - написала Олена Мозгова.

Shumei - молодий український артист, який виконує пісні українською мовою й став популярним з початком повномасштабного вторгнення. Він вже зробив спільний трек з Артемом Пивоваровим, Златою Огнєвіч та отримав дозвіл від Тіни Кароль на переспів її хіта "Вище хмар". Творчість артиста знаходить відгук як у молоді, так і в старшому поколінні. Відеокліпи на його пісні набирають мільйони переглядів і сотні тисяч лайків. Найпопулярніші пісні Shumei: "Біля тополі", "Буревіями", "Пробач", "Тривога" та інші.