На Одещині пролунали вибухи

Пролунали вибухи в Одеській області, працюють сили протиповітряної оборони

Увечері 7 січня в Одеській області були почуті вибухи, про це повідомив керівник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. Зараз на місці події працюють сили протиповітряної оборони.

З метою безпеки керівник Одеської обласної військової адміністрації закликав жителів залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Ворожі ударні безпілотники наближаються до Одеської області

Повітряні сили ЗСУ раніше повідомляли про рух групи ворожих ударних безпілотників з акваторії Чорного моря в напрямку Одеської області, зокрема Білгород-Дністровського району.

Оголошено повітряну тривогу у Харкові

Також, раніше були здійснені ракетні удари по місту Харкову. В зв'язку з цим, в місті та області оголошена повітряна тривога.

Війна з Росією триває вже 683-й день

Ми нагадуємо, що Російська Федерація тривалий час агресивно воює проти України. За останню добу було зафіксовано 29 бойових зіткнень. Загалом, ворог наніс 6 ракетних та 40 авіаційних ударів, а також здійснив 21 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. В результаті терористичних атак були втрати серед цивільного населення. Також пошкоджено приватні житлові будинки та іншу інфраструктуру.