Нардепка Софія Федина народила дитину

Одна з народних депутаток від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина стала матір'ю. Сьогодні у неї народився хлопчик. Цю новину оголосив народний депутат Олексій Гончаренко.

Олексій поділився: "У моєї колеги, депутатки Софії Федини, сьогодні народився хлопчик! Бажаю малюку міцного здоров'я! Нехай радує батьків! Вітаю Софію від щирого серця! Ще один настоящий козак народився!"

Варто зазначити, що Софія Федина не розголошує своє особисте життя. Відомо, що вона неодружена, але має тривалі стосунки з чоловіком на ім'я Олег. Це перше дитя для пари.

Сама Софія розповіла: "Все, що треба знати про Олега, - він моє щастя. Я вдячна, що мене приймають таку, яка я є. Я постійно відсутня вдома, кругом мене чимало чоловіків, у нас не прибрано вдома, немає часу прибирати, але мене люблять і цінують".

Як повідомлялося раніше, чоловіком Софії Федини є ветеран АТО/ООС Олег Король. Це стверджують кілька спільних фотографій на їхній сторінці в соцмережі.

26 серпня 2021 року Олег оновив фотографію профілю на своїй сторінці у Facebook. На цій фотографії він обіймається з Федіною. Наразі невідомо, чим займається Олег Король. З фотографій і постів у соцмережах видно, що він був поранений.

За словами, пара народних депутатів недавно також оголосила про поповнення в сім'ї. Представниця "Батьківщини" Альона Шкрум і "Слуга народу" Дмитро Наталуха вперше стануть батьками.