Наступним лідером КНДР стане жінка? ЗМІ знайшли нове підтвердження

Лідер КНДР Кім Чен Ин відзначив День авіації 30 листопада, відвідавши Командування ВПС Корейської народної армії (КНА) та авіаційний полк. У цей раз він прибув разом із своєю малолітньою донькою, що привернуло увагу журналістів. Разом вони відвідали авіаційний полк 1-ї авіаційної дивізії КНА, де Кім Чен Ин надихав льотчиків під час польотів та спостерігав за демонстраційним польотом. Його донька також була присутня і фотографувалась з командуванням полку.

Багато людей припускають, що ця дівчинка, Кім Чжу Ае, стане наступницею свого батька. Вона вже декілька разів з'являлась разом з Кім Чен Ином на публічних заходах, і вона отримала офіційний титул "Ранкової зірки Кореї". Це вказує на те, що вона може стати спадкоємцем лідера Північної Кореї. Також варто зазначити, що раніше її називали "благородною дитиною" або "шановною дитиною".

Крім того, нещодавно Північна Корея запустила розвідувальний супутник, що спричинило введення санкцій з боку Сполучених Штатів. Це сталося незважаючи на резолюції Ради Безпеки ООН. Санкції також були покладені на восьмеро людей та одну організацію. Зараз Кім Чжу Ае, разом зі своїм батьком, вже згадується як "Ранкова зірка Кореї", що може бути ознакою її майбутньої ролі в країні.