Головна

Наталка Денисенко розповіла про незвичайне хобі

Наталка Денисенко розповіла про незвичайне хобі

Українська актриса Наталка Денисенко, яка розповіла про серйозну травму, розповіла про незвичайне хобі.

Акторка Наталія Денисенко зізналася, що її хобі – танці на пілоні на шоу Нового каналу "Діти проти зірок".

Це моя пристрасть! В дитинстві займалась танцями. Мені здавалося, що я танцюю, як богиня. А коли передивилася фотографії у дорослому віці, то зрозуміла, що ні. Така там недолуга (сміється). Я не гнучка від природи. Та через артистизм мені давали сольні партії, – каже вона.

 

Певний час акторка активно займалася фітнесом. Але раптом побачила хореографію у стилі pole dance і вирішила, що хоче спробувати.

Мене вразило, як це гарно і сексуально. Вперше прийшовши на заняття, зрозуміла, що буде надзвичайно важко! Щоб з’явився результат, треба багато працювати. А в мене, на жаль, не виходить регулярно займатися. І я обрала цей стиль танцю як хобі. Вже кілька років хоч раз на тиждень намагаюсь потрапити на тренування. Коли насичений знімальний період, то рідше, звісно, але я дуже стараюся. Найважче даються трюки догори дригом. В момент "вниз головою" я не розумію, що відбувається. Але пишаюся, що навчилася їх робити, – зізнається Денисенко.

Навички у pole dance допомагають і в роботі.

Якось знімалась в серіалі, де моїй героїні треба було працювати офіціанткою у стриптиз-клубі. Режисерка знала про моє захоплення і запропонувала: "Наталко, давай загостримо! Нехай вона буде не офіціанткою, а стриптизеркою. Це буде вау!" І ми справді це зняли, — згадує Наталка.

Читайте також: