"Навчилася себе голою фоткати" - Єфросініна розказала про нове у стосунках з чоловіком-військовим

Телеведуча Маша Єфросініна відкрито розповіла про зміни в їхньому відношенні з чоловіком Тимуром Хромаєвим, який зараз перебуває на фронті, захищаючи Україну.

У інтерв'ю Veteran Hub вона зізналась, що він навчився вбивати.

Маша описує свого чоловіка як людину, яка ніколи не сказала нічого поганого про будь-кого. Вона ніколи не почувала його підвищеного голосу щодо неї або їхніх дітей, але одного разу він сказав: "Ми стільки п***расів…". Це зробило Машу свідомою того, що тепер її чоловік знає, що таке вбивати.

Також вона розповідає, що її чоловік тепер називає її коханою. Для неї це новий досвід, адже раніше вона не отримувала від нього таких ніжних слів. Кожне їхнє зустрічне зібрання стає справжнім медовим місяцем, а розлука дуже важко терпиться.

Тимур Хромаєв втратив свій бізнес в Україні через повномасштабний напад Росії на ті міста, де він був розташований. Ця ситуація змусила Хромаєва вирішити йти захищати Україну і він приєднався до добровольчого батальйону Збройних сил України. Єфросініна каже, що в цей час він перебував під Херсоном, Кривим Рогом на Дніпропетровщині і робив багато речей, які користувались підтримкою ЗСУ.