Не тільки Ткач: співачка Tayanna розважала гостей на весіллі фігуранта "п'яних вечірок"

На відомому весіллі Олега Захарова, який відомий як учасник "п'яних вечірок", виявилася одна з відомих українських знаменитостей.

Співачка Tayanna розважала гостей, а блогер хизувався на камеру, що витратив на свято "дуже багато грошей". Ця інформація була опублікована на 24 каналі.

Сама співачка не зробила коментарів щодо свого виступу на цьому скандальному весіллі. Ткач, натомість, заявив, що не знав, для кого він виступав. Він визнав, що це "ганебна ситуація", і пообіцяв використати гроші, які він отримав за виступ, на потреби Збройних Сил України.

Нагадаємо, Олег Захаров - третій учасник і організатор стрімів, на яких знущалися з дівчат. У березні цього року хлопцю повідомили про підозру у сімейному насильстві сексуального характеру без добровільної згоди. За версією слідства, блогер змусив неповнолітню дівчину брати участь у стрімі.

Після того, як дівчині було припущено перебувати в стані алкогольного сп'яніння, він скоїв сексуальні дії над неповнолітньою без її згоди, це йдеться в повідомленні. На суді він заплатив заставу в розмірі 402 тисяч гривень, щоб під час слідства звільнитися з СІЗО.