Не витрачайте бездумно гроші та не влаштовуйте конфлікти - заборони дня

29 вересня вшановують святого Феофана. Він жив у Сирії у місті Аміді в V-VI століттях. Був сином заможного торговця, але відмовився від світського життя і став монахом. Славився Феофан своєю добротою, милосердям і чудотворними дарами.

Він допомагав убогим, хворим і стражденним, а також зцілював людей від різних недуг. Також був автором багатьох духовних творів, серед яких найвідомішим є "Послання про любов до Бога". Помер 529 року і був похований у монастирі Святого Романа.

Також в цей день згадують Киріака Відлюдника. Це один із найвидатніших святих православної церкви. Він народився у IV столітті в сім'ї заможного торговця, але теж вирішив присвятити себе Богу. Став ченцем у монастирі Святого Євтимія, де вирізнявся своїми суворістю і покаянням. Він часто ходив до пустелі, де проводив у молитві і посту багато днів і ночей.

Він також займався письменницькою діяльністю, написавши книжку "Розмова з Богом", в якій виклав своє розуміння християнської доктрини і моралі. Він помер 557 року і був похований у печері, де часто молився.

Прикмети

Відсиріла сіль чекайте на сезон дощів.

На небі дуже багато зірок осінь буде сухою, а наступний рік урожайним.

Вранці з'явився сильний туман найближчими днями буде тепло.

Що сьогодні не можна робити

Цього дня не можна бездумно витрачати гроші або купувати непотрібні речі.

Також намагалися не влаштовувати вінчання, не робити пропозицію руки та серця.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Краще відмовитися від роботи з гострими предметами - ножем, ножицями.

Не варто ображатися чи починати конфлікти.

Що можна робити сьогодні

Намагайтеся якомога більше часу цього дня допомагати тим, хто потребує вашої допомоги.

В давнину існувала цікава традиція: незаміжні дівчата брали у знайомих сіль, розсипали її на порозі у вигляді хреста. Вважалося, що це допоможе знайти судженого найближчим часом.

1 жовтня українці відзначають День захисників та захисниць України. Дату цього державного свята перенесли через зміну церковного календаря.

Зазвичай, День захисника в останні роки ми відзначали 14 жовтня в день великого церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці.