Нетаньягу відповів, скільки ще триватиме війна в Секторі Гази

Війна в Секторі Гази триватиме ще багато місяців

Преєр-міністр Ізраїлю, Беньямін Нетаньягу, заявив, що війна в Секторі Гази триватиме ще довгий час перед завершенням. Він заявив це під час своєї пресконференції, цитуючи The Times of Israel.

Необхідний час для перемоги

Нетаньягу зазначив, що Ізраїль «воює на всіх фронтах», але для досягнення перемоги потрібно більше часу. Він обіцяв, що бойові дії триватимуть, поки не будуть досягнуті всі цілі, включаючи знищення терористів ХАМАСу та визволення заручників.

Максимальний захист

Нетаньягу заявив, що Сектор Гази вже не буде загрозою для Ізраїлю і в ньому не залишиться терористичних елементів. Він підкреслив, що Ізраїльські оборонні сили (ЦАХАЛ) діють для забезпечення «максимального захисту» своїх військових.

Понад вісім тисяч терористів було вбито, а військовий потенціал ХАМАСу знищується крок за кроком. - сказав Нетаньягу.

Відновлення безпеки вздовж кордону

Нетаньягу висловив бажання відновити безпеку вздовж північного кордону, який є мішенню атаки Хезболли. Він впевнений, що жителі, які були евакуйовані, зможуть повернутися, але Хезболла прийме на себе удари, яких навіть не уявляла.

Передумови для миру

Нетаньягу раніше назвав три «передумови для миру» в Секторі Гази. Він також заявив про умови, які необхідні для завершення війни проти палестинських бойовиків ХАМАС.

Недавно Ізраїль оголосив про поглиблення бойових дій у Секторі Гази.