Німецька блогерка заробляє $60 тис. за місяць на еротичних косплеях

Німецька блогерка 26-річна Лієн Сью заробляє понад $60 тис. за місяць, створюючи еротичні косплеї. Жінка перевтілюється у воїнів, міфічних істот, драконів і популярних героїв аніме.

Вперше модель почала створювати образи, коли була студенткою, щоб заробити додаткові гроші. Але невдовзі ця затія пішла вгору, і тепер у інфлюенсерки 147 тис підписників в Instagram. Про це пише таблоїд Daily Star.

"У моєму рідному місті Кельні кожного лютого ми святкуємо "Карнавал", де всі одягаються в дешеві костюми. Одного року я одяглася як "Принцеса Тіней", і мені це сподобалося. У дорослому віці я постійно хотіла показати свою особистість через косплей. Потім я побачила Джесіку Нігрі, яка займалася цим професійно і додавала еротичних відтінків", - зізналась Лієн.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На виготовлення костюмів жінці може знадобитися 60-70 год, а на більш складні деталі потрібно до 400 год. Вона витрачає близько $100-500 на кожен дизайн, але легко повертає ці гроші, публікуючи в Інтернеті свої фотографії в цьому вбранні.

Додала, що ніколи не мала на меті, щоб косплей став основним способом заробітку. Проте, коли Сью стала знаменитою, чоловіків почало це відлякувати.

"Завжди є хлопці, які засуджують мене. Я не думаю, що це стосується косплеїв. Це скоріше про те, що я еротична модель. Деяким чоловікам не подобаються жінки, які демонструють себе сексуальними та впевненими на публіці. Їх, ймовірно, лякає це та кількість грошей, які я заробляю", - розказала блогерка.

Колишня "принцеса" Disney 30-річна Хантер Хаг зібрала 27-тисячну аудиторію в Instagram на фото у вузьких бікіні. Раніше жінка розважала молодь на курорті Уолта Діснея в Орландо в штаті Флорида. Одягалась у їхніх улюблених героїв. Модель звільнили з ролі в Disney через пандемію Covid-19. Згодом вона почала регулярно позувати у вузьких бікіні та крихітному одязі.