Обмін старих ламп на світлодіодні. «Укрпошта» розширила програму

Пенсіонери отримають додаткові LED-лампи

З початку січня пенсіонери в українських містах матимуть можливість отримати ще 5 LED-ламп від компанії "Укрпошта". Цю інформацію передала прес-служба Національного поштового оператора.

Відповідно до повідомлення, програма підтримки енергосистеми продовжує свою роботу. Вже в грудні сільські відділення "Укрпошти" розпочали обмін "+5 енергоощадних ламп" для пенсіонерів. З 4 січня почався додатковий обмін у міських відділеннях компанії.

Як обміняти старі лампи на LED-лампи

Для отримання додаткових 5 LED-ламп пенсіонерам потрібно просто завітати у відділення "Укрпошти" із паспортом, РНОКПП, пенсійним посвідченням та активним номером телефону.

Однак старі лампи можна принести у відділення протягом місяця після отримання нових ламп.

Компанія "Укрпошта" зазначає, що пенсіонери, які хочуть вперше обміняти свої лампи, можуть зробити це за тими ж правилами.

За даними "Укрпошти", з початку Всеукраїнської програми обміну, українці вже замінили більше 26 млн старих ламп. Наразі доступні ще 14 млн світлодіодних ламп.

Раніше Кабінет міністрів ухвалив рішення про впровадження експериментального проєкту обміну старих ламп на світлодіодні.