Обвал ґрунту на шахті Львівщини, атака на Вільнянськ. Головне за 29 червня

Обвал ґрунту на шахті Львівщини, атака на Вільнянськ. Головне за 29 червня

У шахті на Львівщині сталася трагедія - через обвал ґрунту загинули двоє гірників. Інцидент стався на шахті "Відродження" у селі Межиріччя Червоноградського району. Загинув 37-річний машиніст гірничих виїмкових машин Андрій Кончук та 36-річний виконувач обов'язків майстра гірничої ділянки з видобутку вугілля Володимир Макогін. Обидва гірники працювали на шахті протягом кількох років. У них залишилися родини, котрі тепер оплакують їх втрату.

На жаль, інформація про шахтарів, які опинилися під завалами породи на шахті "Відродження" у Червоноградському районі підтвердилася. На жаль, врятувати чоловіків не вдалося

Також відомо, що російські силовики атакували місто Вільнянськ Запорізького району, внаслідок чого загинули люди. Очільник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що унаслідок атаки загинуло сім людей, серед яких двоє дітей.

Росіяни атакували місто Вільнянськ Запорізького району. В результаті загинули сім людей. Двоє загиблих - діти.

У світі надалі говорять про можливе зняття Джо Байдена з президентських виборів. Сім'я та найближче оточення президента можуть підштовхнути його до цього кроку. За словами Axios, один з можливих сценаріїв - якщо група прихильників Байдена вирішить, що настав час йому відмовитися від кандидатури. Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець стверджує, що на рішення Байдена впливають також його дружина, молодша сестра та радник.

Сім'я та найближче оточення президента Джо Байдена можуть підштовхнути його знятися з президентських виборів. Зауважується, що на його рішення впливають дружина, молодша сестра та постійний радник.

Україна почала серійне виробництво далекобійних ударних безпілотників, які можуть атакувати стратегічні об'єкти ворога на відстані понад 1000 км. Генеральний директор Укроборонпрому Герман Сметанін заявив, що країна стала більш інноваційною та гнучкою в збройній сфері, відмовившись від сліпого копіювання російського підходу.

Україна розпочала масове виробництво далекобійних ударних дронів, котрі здатні атакувати ворожі об'єкти на великій відстані. За словами гендиректора Укроборонпрому, Україна стала більш інноваційною та гнучкою, не копіюючи російський підхід.

Рада Європейського Союзу прийняла нові санкції проти Білорусі через участь країни у війні з Україною. Обмеження стосуються експорту товарів та послуг, а також імпорту товарів і технологій з Білорусі. Рада забороняє також надання певних послуг Білорусі, включаючи бухгалтерські, аудиторські та рекламні послуги.

Рада ЄС ухвалила обмежувальні заходи проти Білорусі через її участь у війні з Україною. Обмеження стосуються експорту товарів та послуг, а також імпорту товарів з Білорусі. Також було заборонено надання певних послуг країні.

Читайте також: