Одещину атакують дрони, пролунали вибухи

Вибухи пролунали в Одесі, оголошено тривогу

Сьогодні, 22 грудня надвечір в Одесі стався ряд вибухів, що призвело до оголошення тривоги в області. Про це повідомляє видання "Думська".

За даними видання, система протиповітряної оборони спрацювала в Одесі.

Офіційні джерела поки не підтверджують інформацію про вибухи та роботу протиповітряної оборони. Голова Одеської ОВА Кіпер звернувся до мешканців Одеського району з закликом залишатися у безпечних місцях. "Одеський район, пройдіть також у безпечні місця до відбою повітряної тривоги! Бережіть себе та близьких", - написав він.

Росіяни запустили дрони над Україною

Увечері Повітряні сили повідомили, що росіяни запустили дрони над Україною, зафіксувавши їх над акваторією Чорного моря. Згідно з останніми даними, ворожі безпілотники були помічені у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Продовжується війна Росії проти України

Вже 667-ма доба триває повномасштабна війна Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень.

Уночі російські окупанти знову атакували Україну, використовуючи 28 безпілотних літальних апаратів типу Shahed-136/131. За допомогою систем протиповітряної оборони було знищено 24 атакуючих безпілотних літальних апаратів.

Загалом за добу ворог наніс ракетні та 61 авіаційний удар, здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. В результаті терористичних атак від російської сторони є загиблі та поранені серед цивільного населення. Також було завдано руйнувань та пошкоджень приватним житловим будинкам та іншій цивільній інфраструктурі.