Окупанти вдарили по Харкову, поціливши по території психіатричної лікарні

Вночі на 27 квітня російські загарбники обстріляли Салтівський район Харкова, вражаючи територію психіатричної лікарні. Про це повідомляє кореспондент "Суспільного Харкова".

Зазначається, що росіяни обстріляли ракетами, точний тип яких поки що невідомий. На місці обстрілів є вирви глибиною понад 10 метрів.

Блок галереї

Медична сестра Вікторія Беляєва розповіла, що під час ракетного удару у відділенні перебував 51 пацієнт. Перевести їх укриття не встигли, тому що перший удар стався менше, ніж за хвилину після оголошення повітряної тривоги.

Внаслідок атаки одна з пацієнток отримала поранення: уламками скла їй посікло голову. Медики надали їй допомогу на місці.

Вибухи в Харкові

Нагадаємо, вночі на 27 квітня в Харкові пролунали вибухи. Перед цим повітряні сили повідомили про ракетну небезпеку для Харківської області.

Згодом голова Харківської Обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що окупанти обстріляли Салтівський район Харкова.

«Прилетіло поряд з медичним закладом. На даний момент немає постраждалих - у медустанові розбилися вікна. Але це попередня інформація», - додав Ігор Терехов.

Синєгубов додав, що ракетний удар зафіксували між корпусами цивільної лікувальної установи.