Особливості використання акрилових бонгів

Покупка акрилового бонга https://duda.com.ua/ua/bonhy/material_akril/ може стати чудовою ідеєю та альтернативою скляним пристроям. Підходить як для новачків, так і для досвідчених користувачів. Перш ніж розглянути особливості таких бонгів, варто дещо прояснити стосовно матеріалів; нижче ми розповімо, чому так вважаємо. Акрил - полімер на основі карбонових кислот, відомий своїми властивостями стійкості до ударів, стійкістю до ультрафіолетового випромінювання та термостійкістю. Матеріал, безсумнівно, підходить для використання в походах, кемпінгах, вечірках, дорожніх поїздках - практично в будь-якому місці, де ви не хочете ризикувати скляними пристроями, оскільки скло набагато частіше розбивається.

Також такі бонги ідеально підходять для власників домашніх тварин, сімей з дітьми - його практично неможливо поламати, якщо ви його перекинете, вдарите або інакше "перевірите на міцність". По суті, акрил має багато переваг над скляними пристроями, але без особливих недоліків, які часто виникають зі склом.

Переваги акрилових бонгів

Є декілька причин, чому важливо обрати акриловий бонг:

  • стійкість до ударів;
  • не змінює смак та запах диму;
  • не виділяє шкідливих речовин при нагріванні до 300 градусів;
  • легкість обробки;
  • стійкість до ультрафіолетового випромінювання;
  • великий вибір кольорів та дизайнів.

Існує маса міфів про акрил, через які покупці часто ігнорують девайси з цього матеріалу, а саме:

Акрилові бонги занадто прості та звичайні. Насправді на ринку представлено багато моделей, які мають цікавий дизайн та складну конструкцію з льодовими шипами, перколяторами та іншими покращеннями, які дійсно добре охолоджують дим та очищають його від домішок. Все це забезпечить справжній комфорт та смакові відчуття.

Кольорові бонги виділяють фарбу, яка вдихається з димом. Цей міф виник від поміченого фарбування води в кольорі пристрою (особливо, коли вода залишається в ньому протягом деякого часу). Проте це не впливає на якість диму, який ви вдихаєте.

Акрил токсичний, схожий на пластик. Ні, це абсолютно різні матеріали. Акрил не токсичний і не виділяє шкідливі пари під час куріння. Його варто використовувати у межах температур до 300°C, які є безпечними для використання. І якщо потрібно нагрівати до високих температур, краще вибрати скляну або керамічну чашу.

Поради з використання акрилових пристроїв

Якщо ви хочете, щоб ваш акриловий бонг прослужив вам довше, варто дотримуватись правил використання:

  1. Мийте акриловий бонг після кожного використання, щоб уникнути нальоту та запахів.
  2. Уникайте тертя та абразивних засобів для чищення.
  3. Не використовуйте розчинники та спирт для очищення.
  4. Не перегрівайте бонг понад 300°C.
  5. Додайте лимонний сік у воду, щоб запобігти утворенню нальоту.
  6. Не залишайте воду в бонгу тривалий час.

Зацікавлені в покупці? Вивчіть асортимент акрилових бонгів в інтернет-магазині ДуДа. В каталозі представлені моделі на будь-який смак, які відрізняються високою якістю та мають цікавий дизайн. А якщо будуть питання, звертайтесь до менеджерів магазину за консультацією.