Партизани завдали удару поблизу штабу окупантів у Мелітополі

У Мелітополі, що знаходиться на тимчасово окупованій території, стався вибух неподалік школи №22, яка була використана ворогами як їх штаб. Інформацію про це повідомив мер міста Іван Федоров. Він зазначив, що учорашні дії руху спротиву були спрямовані проти зрадника-поліцейського, який перейшов на бік окупаційної поліції. Цей зрадник жорстоко поводився з місцевими мешканцями. Федоров висловив надію на те, що спротив зможе ліквідувати ще одного зрадника.

Мер також зазначив, що на тимчасово окупованій території Запорізької області спостерігається зростання партизанського руху. Він зазначив, що в минулому тижні було нанесено величезний удар по логістиці ворога, а саме було знищено тепловізор з вагонами. Найважливіше здобуття - перекриття залізничного шляху від Криму до Мелітополя, який був одним з основних каналів постачання важкого озброєння та боєприпасів.

Варто зазначити, що з початку війни Росії проти України, триває вже 664-та доба. За минулу добу відбулося 105 бойових зіткнень. Силами протиповітряної оборони була знищена керована ракета Х-59. Підрозділи ракетних військ пошкодили два райони дистанційного мінування та артилерійський засіб противника.